Pagina 1 van 1

Padron versus Shisito

BerichtGeplaatst: do jan 10, 2019 2:15 pm
door Victorus
Ik ga dit jaar weer een paar planten Pimento de Padron zetten. Er is ook een soortgelijke peper met de naam Shishito die ik nog nooit gekweekt heb. Ze worden beide in wat olie gebakken en met grof zeezout bestrooid en als tapas gegeten.

Wie heeft ervaring met beide soorten? Welke van de twee geeft meer oogst? Is de smaak ongeveer gelijk?

Re: Padron versus Shisito

BerichtGeplaatst: do jan 10, 2019 3:14 pm
door dragon2
Ik had dezelfde vraag en ga ze dit jaar gewoon allebei planten 8-)

Ik weet wel dat er flink veel verschil in padron pepers zit, bv die van de sligro vind ik altijd lekker maar familie had een zak gehaald bij aldi of lidl en die waren gewoon niet lekker volgens hun. Die van de sligro zijn duurder maar veel lekkerder. Dus ben benieuwd wat ik dit jaar zelf ga produceren :)