Koreaanse gefermenteerde peperpasta

Koreaanse gefermenteerde peperpasta

Berichtdoor Cats&Chilli's » zo feb 11, 2018 9:37 pm

https://quartzy.qz.com/1198621/this-korean-condiment-is-spicy-sweet-umami-bomb-that-makes-everything-better/

https://youtu.be/1yuaUJ2oh6Q


ingredienten, vertaald en soms geschat op basis van de beelden:
- 7,5 liter water, mengen en opwarmen met:
- 1 kg gerstebloem (yeotgiereum-garu) [https://www.maangchi.com/ingredient/barley-malt-powder]
- 1,6 kg zoet rijstemeel
- 1 liter rijst-siroop
na afkoelen toevoegen:
- gefermenteerde soyabonen meel (mejugaru) (schatting ca. 1,5 kg)
- peperpoeder (geen flakes) schatting ca. 2,5 kg. (onderzoeken of gepureerde en gezeefde verse peper ook mogelijk is)
- 1 kg zout
Cats&Chilli's
 
Berichten: 100
Geregistreerd: ma aug 01, 2016 9:38 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 70 times

Keer terug naar Pittige sauzen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron